Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Κάθε χρόνο στα σπίτια μας το Πάσχα, περισσεύει ψητό αρνάκι ή κατσικάκι. Μια καλή ιδέα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, είναι το αρνί που μας περίσσεψε, να το χρησιμοποιήσουμε μαζί με λίγα χορταρικά και ένα - δυο τυριά, για να φτιάξουμε μια ωραία πίτα. Ψιλοκόβουμε το
αρνί που περίσσεψε, τα κρεμμύδια και το μάραθο ή τον άνηθο. Βάζουμε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρέας, για 3' - 4'. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, μέχρι να γίν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Κάθε χρόνο στα σπίτια μας το Πάσχα, περισσεύει ψητό αρνάκι ή κατσικάκι. Μια καλή ιδέα, στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, είναι το αρνί που μας περίσσεψε, να το χρησιμοποιήσουμε μαζί με λίγα χορταρικά και ένα - δυο τυριά, για να φτιάξουμε μια ωραία πίτα. Ψιλοκόβουμε το
αρνί που περίσσεψε, τα κρεμμύδια και το μάραθο ή τον άνηθο. Βάζουμε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρέας, για 3' - 4'. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, μέχρι να γίν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com