Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Παραδοσιακή συνταγή για σπιτικά κόλλυβα, ένα γλύκισμα νόστιμο και θρεπτικό το οποίο ετοιμάζουμε τα Ψυχοσάββατα εις μνήμη των αγαπημένων μας νεκρών. «Καθαρίζουμε το σιτάρι και τα ρεβύθια και τα πλένουμε καλά. Ζεσταίνουμε μπόλικο νερό στην κατσαρόλα και τα
βάζουμε από την προηγούμενη μέρα να μουσκέψουν. Την άλλη μέρα τα βράζουμε στο ίδιο νερό που μουσκέψανε μέχρι να σκάσουνε όλα τα κλωνιά (να ανοίξουνε οι σπόροι). Τότε κατεβάζουμε το σιτάρι το ρίχνουμε στην πασόρα (σουρωτήρι) και το βάζ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
Παραδοσιακή συνταγή για σπιτικά κόλλυβα, ένα γλύκισμα νόστιμο και θρεπτικό το οποίο ετοιμάζουμε τα Ψυχοσάββατα εις μνήμη των αγαπημένων μας νεκρών. «Καθαρίζουμε το σιτάρι και τα ρεβύθια και τα πλένουμε καλά. Ζεσταίνουμε μπόλικο νερό στην κατσαρόλα και τα
βάζουμε από την προηγούμενη μέρα να μουσκέψουν. Την άλλη μέρα τα βράζουμε στο ίδιο νερό που μουσκέψανε μέχρι να σκάσουνε όλα τα κλωνιά (να ανοίξουνε οι σπόροι). Τότε κατεβάζουμε το σιτάρι το ρίχνουμε στην πασόρα (σουρωτήρι) και το βάζ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr