Από το: Μάχη στην κουζίνα
Το βούτυρο και τα αυγά είναι σε θερμοκρασία περιβάλλοντος περίπου 1 ώρα πριν την έναρξη. Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη για να αφρατέψει 4-5 λεπτά και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Καθαρίζουμε καλά την φλούδα σε 3-4 πορτοκάλια (αφού ρίξουμε το ξύσμα από 1
πορτοκάλι στο μείγμα), και τα πολτοποιούμε στο multi. Προσθέτουμε 1 1/2 κούπα από τον πολτό στο αρχικό μας μείγμα, και σιγά σιγά προσθέτουμε εναλλάσσοντας το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr
Το βούτυρο και τα αυγά είναι σε θερμοκρασία περιβάλλοντος περίπου 1 ώρα πριν την έναρξη. Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη για να αφρατέψει 4-5 λεπτά και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Καθαρίζουμε καλά την φλούδα σε 3-4 πορτοκάλια (αφού ρίξουμε το ξύσμα από 1
πορτοκάλι στο μείγμα), και τα πολτοποιούμε στο multi. Προσθέτουμε 1 1/2 κούπα από τον πολτό στο αρχικό μας μείγμα, και σιγά σιγά προσθέτουμε εναλλάσσοντας το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr