Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Ρίχνουμε σε ένα μπολ το αλεύρι μαζί με το αλάτι σε μια λεκάνη και ανοίγουμε ένα «πηγαδάκι» με το δάχτυλο μας στη μέση. Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό νερό, μαζί με τη ζάχαρη και την ανακατεύουμε με ένα κουταλάκι. Την αφήνουμε να «δουλέψει» για 2-3 λεπτά και μόλις αφρίσει την
ρίχνουμε στο «πηγαδάκι», την ανακατεύουμε καλά κι αρχίζουμε να δουλεύουμε τη ζύμη για 5 λεπτά, ανακατεύοντας την με τα χέρια μας και ζυμώνοντας την...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami
Ρίχνουμε σε ένα μπολ το αλεύρι μαζί με το αλάτι σε μια λεκάνη και ανοίγουμε ένα «πηγαδάκι» με το δάχτυλο μας στη μέση. Διαλύουμε τη μαγιά σε χλιαρό νερό, μαζί με τη ζάχαρη και την ανακατεύουμε με ένα κουταλάκι. Την αφήνουμε να «δουλέψει» για 2-3 λεπτά και μόλις αφρίσει την
ρίχνουμε στο «πηγαδάκι», την ανακατεύουμε καλά κι αρχίζουμε να δουλεύουμε τη ζύμη για 5 λεπτά, ανακατεύοντας την με τα χέρια μας και ζυμώνοντας την...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.athinorama.gr/umami