Από το: Betty's cuisine
Χριστός Ανέστη! Από όλα τα εδέσματα του Πάσχα, το κοκορέτσι είναι αυτό που περιμένουμε οικογενειακώς με την μεγαλύτερη λαχτάρα! Έτσι, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου είναι αφιερωμένο στην προετοιμασία του κοκορετσιού. Κόβουμε
τις συκωταριές σε μέτρια κομμάτια, πλένουμε καλά και αφήνουμε να στεγνώσουν. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγη ρίγανη. Πλένουμε τα αντεράκια καλά χωρίς να τα γυρίσουμε και προσέχουμε να μην σπάσουν αλλά να παραμείνουν ολόκ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Χριστός Ανέστη! Από όλα τα εδέσματα του Πάσχα, το κοκορέτσι είναι αυτό που περιμένουμε οικογενειακώς με την μεγαλύτερη λαχτάρα! Έτσι, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου είναι αφιερωμένο στην προετοιμασία του κοκορετσιού. Κόβουμε
τις συκωταριές σε μέτρια κομμάτια, πλένουμε καλά και αφήνουμε να στεγνώσουν. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγη ρίγανη. Πλένουμε τα αντεράκια καλά χωρίς να τα γυρίσουμε και προσέχουμε να μην σπάσουν αλλά να παραμείνουν ολόκ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr