Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Γαύρος ριγανάτος

Written By Unknown on Σάββατο 12 Ιουλίου 2014 | Ιουλίου 12, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: boukitsa.gr
Καθαρίζουμε το γαύρο τραβώντας τα κεφαλάκια του προσεκτικά ώστε να βγουν και τα εντεράκια του.
Τον πλένουμε, παίρνουμε κατσαρόλα μάλλον φαρδιά, βάζουμε μέσα το γαύρο. Χτυπάμε το χυμό λεμονιού με το λάδι και αλάτι και ρίχνουμε ολόγυρα
στο γαύρο.
Ρίχνουμε και τη ρίγανη και βράζουμε σε δυνατή φωτιά περίπου 10' της ώρας.  

Διαβάστε τη συνταγή στο: boukitsa


SHARE

About Unknown