Από το: boukitsa.gr
Καθαρίζουμε το γαύρο τραβώντας τα κεφαλάκια του προσεκτικά ώστε να βγουν και τα εντεράκια του.
Τον πλένουμε, παίρνουμε κατσαρόλα μάλλον φαρδιά, βάζουμε μέσα το γαύρο. Χτυπάμε το χυμό λεμονιού με το λάδι και αλάτι και ρίχνουμε ολόγυρα
στο γαύρο.
Ρίχνουμε και τη ρίγανη και βράζουμε σε δυνατή φωτιά περίπου 10' της ώρας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: boukitsa
Καθαρίζουμε το γαύρο τραβώντας τα κεφαλάκια του προσεκτικά ώστε να βγουν και τα εντεράκια του.
Τον πλένουμε, παίρνουμε κατσαρόλα μάλλον φαρδιά, βάζουμε μέσα το γαύρο. Χτυπάμε το χυμό λεμονιού με το λάδι και αλάτι και ρίχνουμε ολόγυρα
στο γαύρο.
Ρίχνουμε και τη ρίγανη και βράζουμε σε δυνατή φωτιά περίπου 10' της ώρας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: boukitsa