Από το: ditucook. blogspot.gr
Σε ένα μεγάλο πυρέξ ανοίγουμε το καταΐφι. Μοιράζουμε το βούτυρο και το ψήνουμε στους 170C μέχρι να χρυσίσει. Όταν ψηθεί το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει. Ετοιμάζουμε το σιρόπι. Στην
κατσαρόλα ρίχνουμε τη ζάχαρη, το νερό και το λεμόνι. Από τη στιγμή που θα πάρει βράση το αφήνουμε δέκα λεπτά στη φωτιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook
Σε ένα μεγάλο πυρέξ ανοίγουμε το καταΐφι. Μοιράζουμε το βούτυρο και το ψήνουμε στους 170C μέχρι να χρυσίσει. Όταν ψηθεί το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει. Ετοιμάζουμε το σιρόπι. Στην
κατσαρόλα ρίχνουμε τη ζάχαρη, το νερό και το λεμόνι. Από τη στιγμή που θα πάρει βράση το αφήνουμε δέκα λεπτά στη φωτιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook