Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Εκμέκ καταΐφι

Written By Unknown on Κυριακή 13 Ιουλίου 2014 | Ιουλίου 13, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: ditucook. blogspot.gr
Σε ένα μεγάλο πυρέξ ανοίγουμε το καταΐφι. Μοιράζουμε το βούτυρο και το ψήνουμε στους 170C μέχρι να χρυσίσει. Όταν ψηθεί το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει. Ετοιμάζουμε το σιρόπι. Στην
κατσαρόλα ρίχνουμε τη ζάχαρη, το νερό και το λεμόνι. Από τη στιγμή που θα πάρει βράση το αφήνουμε δέκα λεπτά στη φωτιά.
 
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook


SHARE

About Unknown