Από το: lakis koutalakis. blogspot.gr
Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί λίγο βάζουμε καιτο κουνέλι.
Το αφήνουμε μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα γυρίζοντας το και από τις δύο πλευρές.
Σβήνουμε με κρασί. Περιμένουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Λάκης Κουταλάκης
Ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί λίγο βάζουμε καιτο κουνέλι.
Το αφήνουμε μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα γυρίζοντας το και από τις δύο πλευρές.
Σβήνουμε με κρασί. Περιμένουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Λάκης Κουταλάκης