Από το: ditucook. blogspot.gr
Ετοιμάζουμε πρώτα το ζωμό. Χοντροκόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα να σιγοβράσουν για 1 ώρα σε αρκετό νεράκι. Όταν ετοιμαστεί, σουρώνουμε και κρατάμε στην άκρη 1 λίτρο για να
τον προσθέσουμε στο ριζότο στη συνέχεια της συνταγής. Στη συνέχεια ετοιμάζουμε το ριζότο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook
Ετοιμάζουμε πρώτα το ζωμό. Χοντροκόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα να σιγοβράσουν για 1 ώρα σε αρκετό νεράκι. Όταν ετοιμαστεί, σουρώνουμε και κρατάμε στην άκρη 1 λίτρο για να
τον προσθέσουμε στο ριζότο στη συνέχεια της συνταγής. Στη συνέχεια ετοιμάζουμε το ριζότο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook