Από το: mageirikes diadromes.gr
Ένα εύγευστο τζηζκέικ σχετικά ελαφρύ με τυρί κρέμα, γιαούρτι και φρούτα του δάσους. Βάζουμε τα φρούτα με τη ζάχαρη σε δυνατή φωτιά να βράσουν για λίγο. Κατεβάζει το μείγμα ζουμάκι. Παίρνουμε από μια κ.σ. και ραντίζουμε το μπισκότο μας στα ποτήρια.
Στο υπόλοιπο φρούτο που βράζει, ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας κορν φλάου που έχουμε διαλύσει σε λίγο κρύο νερό. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει, ρίχνουμε λίγο λεμόνι και αφήνουμε να κρυώσει.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μαγειρικές διαδρομές
Ένα εύγευστο τζηζκέικ σχετικά ελαφρύ με τυρί κρέμα, γιαούρτι και φρούτα του δάσους. Βάζουμε τα φρούτα με τη ζάχαρη σε δυνατή φωτιά να βράσουν για λίγο. Κατεβάζει το μείγμα ζουμάκι. Παίρνουμε από μια κ.σ. και ραντίζουμε το μπισκότο μας στα ποτήρια.
Στο υπόλοιπο φρούτο που βράζει, ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας κορν φλάου που έχουμε διαλύσει σε λίγο κρύο νερό. Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει, ρίχνουμε λίγο λεμόνι και αφήνουμε να κρυώσει.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μαγειρικές διαδρομές