Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Χοιρινή τηγανιά με πολύχρωμο ρυζάκι

Written By Unknown on Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 | Ιουλίου 17, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: oreksi naxeis. blogspot.gr
Οικονομικό και νόστιμο φαγητό!!! Γιαμμμμ
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο το ρύζι και τα λαχανικά και σοτάρουμε για 1'-2'. Προσθέτουμε τη νοστιμιά, το νερό , αλάτι και πιπέρι και βράζουμε μέχρι να πιει το νερό και να είναι σπιρωτό. 
Χοιρινό:Πλένουμε καλά το κρέας το αλατοπιπερώνουμε και το ρίχνουμε σε
ένα μεγάλο τηγάνι που έχουμε ζεστάνει το ελιόλαδο. Τσιγαρίζουμε καλά για 4'-5' να πάρει χρώμα και σβήνουμε με το κρασί.

Διαβάστε τη συνταγή στο: Όρεξη να 'χεις



SHARE

About Unknown