Από το: Κουζινόραμα
Τα αβγά αποτελούν το κύριο συστατικό για τα περισσότερα από γλυκά αλλά και φαγητά που ετοιμάζουμε στην κουζίνα μας. Επίσης συνηθίζουμε να το τρώμε με διάφορους τρόπους, όπως βραστά μελάτα, σφιχτά, τηγανητά ομελέτα κ.α. Είναι μια από τις πιο πλήρεις τροφές με πολλά οφέλη για την διατροφή και την υγεία μας. Πόσοι από εμάς όμως, μπορούμε να
αναγνωρίσουμε ένα φρέσκο από ένα πιο παλιό αβγό; Επίσης πόσοι μπορούν να αναγνωρίσουν πια αβγά είναι κατάλληλα προς βρώσιν και πια όχι. Ας δούμε μερικούς εύκολους και πρακτικούς τρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinorama.blogspot.gr
Τα αβγά αποτελούν το κύριο συστατικό για τα περισσότερα από γλυκά αλλά και φαγητά που ετοιμάζουμε στην κουζίνα μας. Επίσης συνηθίζουμε να το τρώμε με διάφορους τρόπους, όπως βραστά μελάτα, σφιχτά, τηγανητά ομελέτα κ.α. Είναι μια από τις πιο πλήρεις τροφές με πολλά οφέλη για την διατροφή και την υγεία μας. Πόσοι από εμάς όμως, μπορούμε να
αναγνωρίσουμε ένα φρέσκο από ένα πιο παλιό αβγό; Επίσης πόσοι μπορούν να αναγνωρίσουν πια αβγά είναι κατάλληλα προς βρώσιν και πια όχι. Ας δούμε μερικούς εύκολους και πρακτικούς τρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://kouzinorama.blogspot.gr