Από το: pandespani.com
Ερώτηση διλημματική: τυρόπιτα με κίτρινα τυριά ή με φέτα? Αμφιλεγόμενο θέμα δεν θα το έλεγα αλλά διχάζει αρκετούς. Με την πάροδο των χρόνων, η φέτα παραμένει ανάμεσα στα πιο αγαπημένα τυριά των Ελλήνων –σκληρή και βαρελίσια συνήθως (δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα αφού το πρώτο έχει να κάνει καθαρά με το πόση υγρασία έχει
κρατήσει το τυρί), με πιπεράτη γεύση και ολόλευκο χρώμα, να ξυπνάει παιδικές αναμνήσεις στους μικρούς από τις καλοκαιρινές διακοπές στο χωριό ή από τα πεσκέσια των θείων και των παππούδων σε κάθε επίσκεψή τους στην Αθήνα και να κάνει τους μεγαλύτερους να φουσκώνουν από υπερηφάνεια για τα παραδοσιακά αναγνωρισμένα ελληνικά προϊόντα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: pandespani
Ερώτηση διλημματική: τυρόπιτα με κίτρινα τυριά ή με φέτα? Αμφιλεγόμενο θέμα δεν θα το έλεγα αλλά διχάζει αρκετούς. Με την πάροδο των χρόνων, η φέτα παραμένει ανάμεσα στα πιο αγαπημένα τυριά των Ελλήνων –σκληρή και βαρελίσια συνήθως (δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα αφού το πρώτο έχει να κάνει καθαρά με το πόση υγρασία έχει
κρατήσει το τυρί), με πιπεράτη γεύση και ολόλευκο χρώμα, να ξυπνάει παιδικές αναμνήσεις στους μικρούς από τις καλοκαιρινές διακοπές στο χωριό ή από τα πεσκέσια των θείων και των παππούδων σε κάθε επίσκεψή τους στην Αθήνα και να κάνει τους μεγαλύτερους να φουσκώνουν από υπερηφάνεια για τα παραδοσιακά αναγνωρισμένα ελληνικά προϊόντα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: pandespani