Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , » Πώς χρωματίζουμε τη Ζαχαρόπαστα και πώς να Πετύχουμε ένα Όμορφο Ombre effect

Πώς χρωματίζουμε τη Ζαχαρόπαστα και πώς να Πετύχουμε ένα Όμορφο Ombre effect

Written By Unknown on Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 | Ιουλίου 02, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Stella's Κουζινομπερδέματα
Αν αγοράζουμε έτοιμη χρωματισμένη ζαχαρόπαστα, καλώς. Αν όχι, και την φτιάχνουμε και την χρωματίζουμε μόνες μας, όπως εγώ, τότε ίσως να μοιραστούμε..εμπειρίες!! Γενικά δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα χρωματίζοντας τη ζαχαρόπαστα στα χρώματα που επιθυμώ. Και επιλέγω
χρώματα σε μορφή πάστας γιατί αυτά που είναι σε ρευστή μορφή υγραίνουν τη ζαχαρόπαστα, την κάνουν να 'κολλάει' με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να την ανοίξουμε. Με τα βασικά χρώματα-κόκκινο, κίτρινο, μπλε-μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη χρωματική παλέτα {και φυσικά δεν είναι τα μόνα χρώματα που έχω αλλά είναι αυτά που χρησιμοποιώ περισσότερο}. 

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://stellamark.blogspot.com


SHARE

About Unknown

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.