Από το: il laboratorio di mm skg. blogspot.gr
Οταν έμαθα για τον διαγωνισμό του Parmigiano Reggiano, το θεώρησα αυτονόητο να πάρω μέρος, αφού πρόκειται για ένα από τα πολύ αγαπημένα μου τυριά, το οποίο χρησιμοποιώ πολύ συχνά στις
συνταγές μου, πάντα όμως το αυθεντικό Parmigiano Reggiano και ποτέ μια οποιαδήποτε παρμεζάνα. Η πρόκληση ήταν να πάρουμε μία παραδοσιακή συνταγή του τόπου μας και να ενσωματώσουμε σε αυτήν το Parmigiano Reggiano, με σκοπό να αποδείξουμε ότι η γεύση του ταιρίαζει σε όλες τις κουζίνες του κόσμου! Οταν ακούς για τυρί, τι πιό φυσικό από το μυαλό να πάει κατ' ευθείαν στην τυρόπιτα! Η πρώτη συνταγή που έστειλα στον διαγωνισμό ήταν λοιπόν η τυρόπιτα με Parmigiano Reggiano. Για την γέμιση προτίμησα το ανθότυρο το οποίο έχει ουδέτερη γεύση και όχι την φέτα, ώστε να αφήσω να αναδειχθεί η γεύση του Parmigiano Reggiano.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Il laboratorio di mm_skg
Οταν έμαθα για τον διαγωνισμό του Parmigiano Reggiano, το θεώρησα αυτονόητο να πάρω μέρος, αφού πρόκειται για ένα από τα πολύ αγαπημένα μου τυριά, το οποίο χρησιμοποιώ πολύ συχνά στις
συνταγές μου, πάντα όμως το αυθεντικό Parmigiano Reggiano και ποτέ μια οποιαδήποτε παρμεζάνα. Η πρόκληση ήταν να πάρουμε μία παραδοσιακή συνταγή του τόπου μας και να ενσωματώσουμε σε αυτήν το Parmigiano Reggiano, με σκοπό να αποδείξουμε ότι η γεύση του ταιρίαζει σε όλες τις κουζίνες του κόσμου! Οταν ακούς για τυρί, τι πιό φυσικό από το μυαλό να πάει κατ' ευθείαν στην τυρόπιτα! Η πρώτη συνταγή που έστειλα στον διαγωνισμό ήταν λοιπόν η τυρόπιτα με Parmigiano Reggiano. Για την γέμιση προτίμησα το ανθότυρο το οποίο έχει ουδέτερη γεύση και όχι την φέτα, ώστε να αφήσω να αναδειχθεί η γεύση του Parmigiano Reggiano.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Il laboratorio di mm_skg