Από το: lakis koutalakis. blogspot.gr
Είναι η εποχή του σταφυλιού και έχει την τιμητική του. Ευκαιρία να φτιάξουμε γλυκό του κουταλιού, χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία και λίγες διαδικασίες.
Μαδάμε τις ρόγες από το σταφύλι προσέχωντας να είναι καθαρές από τα κοτσανάκια και τις ξεπλένουμε καλά σε
κρύο νερό. Έπειτα το απλώνουμε σε ένα ταψάκι, ρίχνουμε από πάνω την μισή ζάχαρη και το αφήνουμε 2-3 ώρες στον ήλιο.
Μετά από αυτό το παίρνουμε και το αδειάζουμε σε μία κατσαρόλα.Αφήνουμε όπως είναι να βράσει σε χαμηλή φωτιά να λιώσει η πρώτη ζάχαρη και αφού λιώσει ρίχνουμε και την υπόλοιπη μαζί με το νερό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Λάκης Κουταλάκης
Είναι η εποχή του σταφυλιού και έχει την τιμητική του. Ευκαιρία να φτιάξουμε γλυκό του κουταλιού, χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία και λίγες διαδικασίες.
Μαδάμε τις ρόγες από το σταφύλι προσέχωντας να είναι καθαρές από τα κοτσανάκια και τις ξεπλένουμε καλά σε
κρύο νερό. Έπειτα το απλώνουμε σε ένα ταψάκι, ρίχνουμε από πάνω την μισή ζάχαρη και το αφήνουμε 2-3 ώρες στον ήλιο.
Μετά από αυτό το παίρνουμε και το αδειάζουμε σε μία κατσαρόλα.Αφήνουμε όπως είναι να βράσει σε χαμηλή φωτιά να λιώσει η πρώτη ζάχαρη και αφού λιώσει ρίχνουμε και την υπόλοιπη μαζί με το νερό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Λάκης Κουταλάκης