Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Λουκουμάδες γεμιστοί με μπανάνα

Written By Unknown on Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 | Αυγούστου 16, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: syntages eva. blogspot.gr
Αν θέλετε να κάνετε τους λουκουμάδες νηστίσιμους μπορείτε αντί για γάλα να βάλετε νερό. Καθαρίστε τις μπανάνες και κόψτε τες σε ροδέλες. Βάλτε σε ένα μικρό κατσαρολάκι σπορέλαιο έτσι ώστε να έχει βάθος δύο δάχτυλα. Βάλτε το σε δυνατή φωτιά για να πιάσει
θερμοκρασία αλλά μετά κατεβάστε την ένταση. Ρίξτε τις ροδέλες της μπανάνας λίγες λίγες στη φουσκωμένη ζύμη του λουκουμά και ρίξτε κουταλιές κουταλιές στο λάδι προσέχοντας να μην το υπερμπουκώνετε σε κάθε δόση. Τηγανίστε τους λουκουμάδες για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να πάρουν ωραίο ρόδινο χρώμα.

Διαβάστε τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής


SHARE

About Unknown