Από το: syntages eva. blogspot.gr
Αν θέλετε να κάνετε τους λουκουμάδες νηστίσιμους μπορείτε αντί για γάλα να βάλετε νερό. Καθαρίστε τις μπανάνες και κόψτε τες σε ροδέλες. Βάλτε σε ένα μικρό κατσαρολάκι σπορέλαιο έτσι ώστε να έχει βάθος δύο δάχτυλα. Βάλτε το σε δυνατή φωτιά για να πιάσει
θερμοκρασία αλλά μετά κατεβάστε την ένταση. Ρίξτε τις ροδέλες της μπανάνας λίγες λίγες στη φουσκωμένη ζύμη του λουκουμά και ρίξτε κουταλιές κουταλιές στο λάδι προσέχοντας να μην το υπερμπουκώνετε σε κάθε δόση. Τηγανίστε τους λουκουμάδες για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να πάρουν ωραίο ρόδινο χρώμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Αν θέλετε να κάνετε τους λουκουμάδες νηστίσιμους μπορείτε αντί για γάλα να βάλετε νερό. Καθαρίστε τις μπανάνες και κόψτε τες σε ροδέλες. Βάλτε σε ένα μικρό κατσαρολάκι σπορέλαιο έτσι ώστε να έχει βάθος δύο δάχτυλα. Βάλτε το σε δυνατή φωτιά για να πιάσει
θερμοκρασία αλλά μετά κατεβάστε την ένταση. Ρίξτε τις ροδέλες της μπανάνας λίγες λίγες στη φουσκωμένη ζύμη του λουκουμά και ρίξτε κουταλιές κουταλιές στο λάδι προσέχοντας να μην το υπερμπουκώνετε σε κάθε δόση. Τηγανίστε τους λουκουμάδες για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να πάρουν ωραίο ρόδινο χρώμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής