Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Γεμιστά υποβρύχια

Written By Unknown on Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014 | Αυγούστου 14, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: angelas cook. eu/spoon
Καθαρίζουμε τα καλαμάρια μας. Τα πλένουμε πολύ καλά. Αφαιρούμε από το κεφάλι το δόντι. Διαλύουμε την φέτα με το πιρούνι, προσθέτουμε το κεφαλοτύρι και το γκούντα κομμένο σε κύβους. Κόβουμε τις πιπεριές και 2 από τις ντομάτες σε τετραγωνάκια και τις
ρίχνουμε στο μείγμα των τυριών. Ανακατεύουμε τα τυριά, τις πιπεριές και τις ντομάτες προσθέτουμε το πιπέρι την πάπρικα, το αλάτι και την μέντα. Γεμίζουμε το καλαμάρι μας και κλείνουμε με το κεφαλάκι του. Τα τοποθετούμε σε ταψί, προσθέτουμε το λάδι και τις υπόλοιπες ντομάτες τριμμένες. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Διαβάστε τη συνταγή στο: Angela's Cook



SHARE

About Unknown