Από το: angelas cook. eu/spoon
Καθαρίζουμε τα καλαμάρια μας. Τα πλένουμε πολύ καλά. Αφαιρούμε από το κεφάλι το δόντι. Διαλύουμε την φέτα με το πιρούνι, προσθέτουμε το κεφαλοτύρι και το γκούντα κομμένο σε κύβους. Κόβουμε τις πιπεριές και 2 από τις ντομάτες σε τετραγωνάκια και τις
ρίχνουμε στο μείγμα των τυριών. Ανακατεύουμε τα τυριά, τις πιπεριές και τις ντομάτες προσθέτουμε το πιπέρι την πάπρικα, το αλάτι και την μέντα. Γεμίζουμε το καλαμάρι μας και κλείνουμε με το κεφαλάκι του. Τα τοποθετούμε σε ταψί, προσθέτουμε το λάδι και τις υπόλοιπες ντομάτες τριμμένες. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Angela's Cook
Καθαρίζουμε τα καλαμάρια μας. Τα πλένουμε πολύ καλά. Αφαιρούμε από το κεφάλι το δόντι. Διαλύουμε την φέτα με το πιρούνι, προσθέτουμε το κεφαλοτύρι και το γκούντα κομμένο σε κύβους. Κόβουμε τις πιπεριές και 2 από τις ντομάτες σε τετραγωνάκια και τις
ρίχνουμε στο μείγμα των τυριών. Ανακατεύουμε τα τυριά, τις πιπεριές και τις ντομάτες προσθέτουμε το πιπέρι την πάπρικα, το αλάτι και την μέντα. Γεμίζουμε το καλαμάρι μας και κλείνουμε με το κεφαλάκι του. Τα τοποθετούμε σε ταψί, προσθέτουμε το λάδι και τις υπόλοιπες ντομάτες τριμμένες. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Angela's Cook