Από το: Stella's Κουζινομπερδέματα
Παραμονή Αγίου Φανουρίου σήμερα. Ενός Αγίου με πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Εύχομαι λοιπόν ο Άγιος Φανούριος να 'φανερώσει' στην ψυχή του καθενός μας αυτό που ποθεί και επιθυμεί. Βοήθειά μας! Άναψα τον φούρνο στους 180c, στην προθέρμανση. Λάδωσα το ταψί μου, των 34cm και συγκέντρωσα τα υλικά μου. Χρησιμοποίησα δυο σχετικά ευρύχωρες λεκάνες.
Στην πρώτη έβαλα το σπορέλαιο, τη ζάχαρη και την πορτοκαλάδα. Ανακάτεψα με έναν αβγοδάρτη {δεν χρειάζεται μίξερ} και έβαλα στην άκρη. Στη δεύτερη έβαλα το αλεύρι, το μπέικιν, την κανέλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://stellamark.blogspot.gr
Παραμονή Αγίου Φανουρίου σήμερα. Ενός Αγίου με πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Εύχομαι λοιπόν ο Άγιος Φανούριος να 'φανερώσει' στην ψυχή του καθενός μας αυτό που ποθεί και επιθυμεί. Βοήθειά μας! Άναψα τον φούρνο στους 180c, στην προθέρμανση. Λάδωσα το ταψί μου, των 34cm και συγκέντρωσα τα υλικά μου. Χρησιμοποίησα δυο σχετικά ευρύχωρες λεκάνες.
Στην πρώτη έβαλα το σπορέλαιο, τη ζάχαρη και την πορτοκαλάδα. Ανακάτεψα με έναν αβγοδάρτη {δεν χρειάζεται μίξερ} και έβαλα στην άκρη. Στη δεύτερη έβαλα το αλεύρι, το μπέικιν, την κανέλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://stellamark.blogspot.gr