Από το: Kitchen stori.es
Στην Καταλανική Κουζίνα υπάρχει ένα εξαιρετικό γλυκό επιδόρπιο, η κρέμα Catalana, αρωματισμένη με κανέλα, γλυκάνισο φλούδα λεμονιού και πορτοκαλιού. Τα αυγά και το γάλα συνδυάζονται για να φτιάξουν μια εύγευστη κρέμα, σχεδόν παιδική. Η ζάχαρη στην επιφάνεια της Κρέμας Καταλάνα καραμελώνεται με φλόγιστρο ζαχαροπλαστικής ή στο γκριλ. Είναι αυτό το άρωμα της καμένης/ καραμελωμένης
ζάχαρης που την κάνει μοναδική.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.kitchenstori.es
Στην Καταλανική Κουζίνα υπάρχει ένα εξαιρετικό γλυκό επιδόρπιο, η κρέμα Catalana, αρωματισμένη με κανέλα, γλυκάνισο φλούδα λεμονιού και πορτοκαλιού. Τα αυγά και το γάλα συνδυάζονται για να φτιάξουν μια εύγευστη κρέμα, σχεδόν παιδική. Η ζάχαρη στην επιφάνεια της Κρέμας Καταλάνα καραμελώνεται με φλόγιστρο ζαχαροπλαστικής ή στο γκριλ. Είναι αυτό το άρωμα της καμένης/ καραμελωμένης
ζάχαρης που την κάνει μοναδική.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.kitchenstori.es