Από το: suntages nikoulas .blogspot.gr
Για το γλάσο παίρνουμε τη μαρμαλάδα και τη βάζουμε σε μια κατσαρόλα μικρή μαζί με άχνη. Τα βάζουμε να βράσουν μαζι με μια κούπα ζάχαρη άχνη, μπορεί να χρειαστεί παραπάνω άχνη ανάλογα με το πόσο ρευστό το θέλουμε.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να
δημιουργηθεί ένα παχύρευστο σιρόπι .
Διαβάστε τη συνταγή στο: Το μυαλό στο... φαγητό!
Για το γλάσο παίρνουμε τη μαρμαλάδα και τη βάζουμε σε μια κατσαρόλα μικρή μαζί με άχνη. Τα βάζουμε να βράσουν μαζι με μια κούπα ζάχαρη άχνη, μπορεί να χρειαστεί παραπάνω άχνη ανάλογα με το πόσο ρευστό το θέλουμε.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να
δημιουργηθεί ένα παχύρευστο σιρόπι .
Διαβάστε τη συνταγή στο: Το μυαλό στο... φαγητό!