Από το: oi kaliteres syntages mou. blogspot.gr
Κι όμως το παραδοσιακό μπορεί να γίνει και gourmet. Με μερικές ευφάνταστες πινελιές μεταμορφώνουμε ένα συνηθισμένο πιάτο σε κάτι ιδιαίτερο και ξεγελάμε τον ουρανίσκο μας ευχάριστα.
Πλένουμε τις μελιτζάνες και αφαιρούμε το κοτσάνι. Τις ακουμπάμε στο πυρέξ
και τις χαράσσουμε στην πάνω πλευρά προσέχοντας να μη φτάσουμε στην άκρη. Προσθέτουμε το χοντροκομμένο κρεμμύδι στο πυρέξ και περιχύνουμε τις μελιτζάνες με το ελαιόλαδο και τη σάλτσα ντομάτας. Μπήγουμε μισή σκελίδα σκόρδο σε κάθε μελιτζάνα, λίγο κρεμμύδι και ένα κλωναράκι ρόκας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Οι καλύτερες συνταγές μου
Κι όμως το παραδοσιακό μπορεί να γίνει και gourmet. Με μερικές ευφάνταστες πινελιές μεταμορφώνουμε ένα συνηθισμένο πιάτο σε κάτι ιδιαίτερο και ξεγελάμε τον ουρανίσκο μας ευχάριστα.
Πλένουμε τις μελιτζάνες και αφαιρούμε το κοτσάνι. Τις ακουμπάμε στο πυρέξ
και τις χαράσσουμε στην πάνω πλευρά προσέχοντας να μη φτάσουμε στην άκρη. Προσθέτουμε το χοντροκομμένο κρεμμύδι στο πυρέξ και περιχύνουμε τις μελιτζάνες με το ελαιόλαδο και τη σάλτσα ντομάτας. Μπήγουμε μισή σκελίδα σκόρδο σε κάθε μελιτζάνα, λίγο κρεμμύδι και ένα κλωναράκι ρόκας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Οι καλύτερες συνταγές μου