Από το: Chefoulis
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και ξεκινάμε να το σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μαζί με το κοτόπουλο και τα μανιτάρια που τα έχουμε στραγγίξει πολύ καλά από την κονσέρβα τους. Αφού ψηθούν καλά και
δούμε ότι έχουν ροδίσει αρκετά ρίχνουμε αλάτι-πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Χαμήλωνουμε την φωτιά στο μισό και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Μόλις δούμε ότι αρχίζει να βράζει ,το βγάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το τυρί.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.chefoulis.gr
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και ξεκινάμε να το σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μαζί με το κοτόπουλο και τα μανιτάρια που τα έχουμε στραγγίξει πολύ καλά από την κονσέρβα τους. Αφού ψηθούν καλά και
δούμε ότι έχουν ροδίσει αρκετά ρίχνουμε αλάτι-πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Χαμήλωνουμε την φωτιά στο μισό και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Μόλις δούμε ότι αρχίζει να βράζει ,το βγάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το τυρί.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.chefoulis.gr