Από το: Pandespani
Φτιαγμένη από ένα τσούρμο ρόγες στα χρώματα του κρασιού και με τις ποικιλιακές διαφοροποιήσεις του, η μαρμελάδα σταφύλι αλλάζει διαρκώς χαρακτηριστικά και γευστική άποψη. Κόκκινη ανοιχτή ή σκουρόχρωμη, μπορντό στα όρια του μαύρου, παλιομοδίτικη ροζέ, σαμπανιζέ ξανθιά και ξανθοκάστανη μελένια, είναι η γλυκύτερη ή και η -λιγωτικά-
γλυκύτατη μαρμελάδα που σε υποχρεώνει να προσέξεις τις αναλογίες της. Τα ντελικάτα αρώματά της διαφέρουν κάθε φορά, το ίδιο και η οξύτητα ενώ η γευστική της ένταση, αν περιγραφεί με όρους κρασιού, θα έκανε λόγο για το “σώμα” της, πόση γεύση δηλαδή σταφυλιού διαθέτει εντέλει η μαρμελάδα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.pandespani.com
Φτιαγμένη από ένα τσούρμο ρόγες στα χρώματα του κρασιού και με τις ποικιλιακές διαφοροποιήσεις του, η μαρμελάδα σταφύλι αλλάζει διαρκώς χαρακτηριστικά και γευστική άποψη. Κόκκινη ανοιχτή ή σκουρόχρωμη, μπορντό στα όρια του μαύρου, παλιομοδίτικη ροζέ, σαμπανιζέ ξανθιά και ξανθοκάστανη μελένια, είναι η γλυκύτερη ή και η -λιγωτικά-
γλυκύτατη μαρμελάδα που σε υποχρεώνει να προσέξεις τις αναλογίες της. Τα ντελικάτα αρώματά της διαφέρουν κάθε φορά, το ίδιο και η οξύτητα ενώ η γευστική της ένταση, αν περιγραφεί με όρους κρασιού, θα έκανε λόγο για το “σώμα” της, πόση γεύση δηλαδή σταφυλιού διαθέτει εντέλει η μαρμελάδα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.pandespani.com