Από το: Λάκης Κουταλάκης
Για να μην σπάμε και πολύ το κεφάλι μας πώς να μαγειρέψουμε με διαφορετικό τρόπο το χοιρινό κρέας πάμε να φτιάξουμε μια τηγανιά... Πλένουμε το χοιρινό και το κόβουμε σε μπουκιές. Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τις μπουκιές του χοιρινού. Μόλις ζεσταθεί το
ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και περιμένουμε να βγάλει τα υγρά του. Έπειτα προσθέτουμε λίγο λάδι (περίπου 3 κ. σ.) και συνεχίζουμε το τηγάνισμα. Όταν είναι έτοιμο σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://lakiskoutalakis.blogspot.gr
Για να μην σπάμε και πολύ το κεφάλι μας πώς να μαγειρέψουμε με διαφορετικό τρόπο το χοιρινό κρέας πάμε να φτιάξουμε μια τηγανιά... Πλένουμε το χοιρινό και το κόβουμε σε μπουκιές. Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τις μπουκιές του χοιρινού. Μόλις ζεσταθεί το
ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και περιμένουμε να βγάλει τα υγρά του. Έπειτα προσθέτουμε λίγο λάδι (περίπου 3 κ. σ.) και συνεχίζουμε το τηγάνισμα. Όταν είναι έτοιμο σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε λίγο να εξατμιστεί το αλκοόλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://lakiskoutalakis.blogspot.gr