Από το: The gastrin
Δεν είναι τρελές...είναι λαχταριστές και είναι για δέσιμο!!!
Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και βάζουμε την καθεμία σε ένα κομμάτι λαδόκολλας. Σε ένα βαζάκι ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάτας.
Με ένα πινέλο αλείφουμε την κάθε μπριζόλα και από τις δύο πλευρές και αραδιάζουμε τα τοματίνια, μανιτάρια, πιπεριά και κλωνάρια θυμαριού. Πασπαλίζουμε με ρίγανη και τυλίγουμε τη λαδόκολλα σε πουγκί με τη βοήθεια του σπάγγου. Βάζουμε τα πουγκιά στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον και τα αραδιάζουμε στο ταψί. Ψεκάζουμε με νερό τη λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις για 1 ώρα και ένα τέταρτο...στο τελευταίο πεντάλεπτο ψήνουμε σε αέρα για να ροδοκοκκινίσουν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: thegastrin.blogspot.gr
Δεν είναι τρελές...είναι λαχταριστές και είναι για δέσιμο!!!
Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και βάζουμε την καθεμία σε ένα κομμάτι λαδόκολλας. Σε ένα βαζάκι ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάτας.
Με ένα πινέλο αλείφουμε την κάθε μπριζόλα και από τις δύο πλευρές και αραδιάζουμε τα τοματίνια, μανιτάρια, πιπεριά και κλωνάρια θυμαριού. Πασπαλίζουμε με ρίγανη και τυλίγουμε τη λαδόκολλα σε πουγκί με τη βοήθεια του σπάγγου. Βάζουμε τα πουγκιά στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον και τα αραδιάζουμε στο ταψί. Ψεκάζουμε με νερό τη λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις για 1 ώρα και ένα τέταρτο...στο τελευταίο πεντάλεπτο ψήνουμε σε αέρα για να ροδοκοκκινίσουν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: thegastrin.blogspot.gr