Από το: pandespani
Ποικίλα χόρτα τσιγαριαστά ή τσιγαριστά, με ελαιόλαδο, μυρωδικά και ντομάτα, πιάτο της καθημερινής κουζίνας πολλών ελληνικών τόπων και από αυτά που εξυμνούν τις αρετές της φτωχής μεσογειακής διατροφής. Kάλλιστα η Κρήτη θα μπορούσε να θεωρηθεί η βασίλισσα της αυτοφυούς χορτοπαραγωγής και να
ανταγωνίζεται μόνη της την υπόλοιπη Ελλάδα και τη Μεσόγειο, ωστόσο πολλές ελληνικές περιοχές θα διεκδικούσαν -δικαίως- την γενική ιδέα του πιάτου με την διαφορετικότητα της βρώσιμης χλωρίδας τους και την αυθεντικότητα των τοπικών συνταγών.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Ποικίλα χόρτα τσιγαριαστά ή τσιγαριστά, με ελαιόλαδο, μυρωδικά και ντομάτα, πιάτο της καθημερινής κουζίνας πολλών ελληνικών τόπων και από αυτά που εξυμνούν τις αρετές της φτωχής μεσογειακής διατροφής. Kάλλιστα η Κρήτη θα μπορούσε να θεωρηθεί η βασίλισσα της αυτοφυούς χορτοπαραγωγής και να
ανταγωνίζεται μόνη της την υπόλοιπη Ελλάδα και τη Μεσόγειο, ωστόσο πολλές ελληνικές περιοχές θα διεκδικούσαν -δικαίως- την γενική ιδέα του πιάτου με την διαφορετικότητα της βρώσιμης χλωρίδας τους και την αυθεντικότητα των τοπικών συνταγών.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com