Από το: toftiaxa.gr
Τα λαζάνια μπορεί να είναι ένα δύσκολο φαγητό για να φτιαχτεί με όλα αυτά τα στρώματα και τις σάλτσες, όμως και σε ποιον δεν αρέσουν τα λαζάνια; Δείτε παρακάτω έναν τρόπο όχι μόνο να τα φτιάξετε αλλά και να τα σερβίρετε.. Με αυτά τα ρολά λαζάνια, δεν θα έχετε την
ταλαιπωρία να τα γεμίσετε προκαλώντας χάος στην κουζίνα. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρετε το σκόρδο και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε τον κιμά και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το αλάτι, το πιπέρι, το ιταλικό καρύκευμα και προαιρετικά τις κόκκινες πιπεριές και αφήστε να σιγοβράσει. Προσθέστε την τριμμένη ντομάτα. Εάν χρησιμοποιείτε συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε περίπου μια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.toftiaxa.gr
Τα λαζάνια μπορεί να είναι ένα δύσκολο φαγητό για να φτιαχτεί με όλα αυτά τα στρώματα και τις σάλτσες, όμως και σε ποιον δεν αρέσουν τα λαζάνια; Δείτε παρακάτω έναν τρόπο όχι μόνο να τα φτιάξετε αλλά και να τα σερβίρετε.. Με αυτά τα ρολά λαζάνια, δεν θα έχετε την
ταλαιπωρία να τα γεμίσετε προκαλώντας χάος στην κουζίνα. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρετε το σκόρδο και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε τον κιμά και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το αλάτι, το πιπέρι, το ιταλικό καρύκευμα και προαιρετικά τις κόκκινες πιπεριές και αφήστε να σιγοβράσει. Προσθέστε την τριμμένη ντομάτα. Εάν χρησιμοποιείτε συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε περίπου μια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.toftiaxa.gr