Από το: Γαστρονόμος
Η ξιδάτη σάλτσα που δημιουργείται όταν εξατμιστούν τα υγρά του ψησίματος είναι ο τέλειος επίλογος της μαγειρικής. Αναμειγνύουμε σε μια πιατέλα τους κόκκους των μπαχαρικών και των πιπεριών. Αλατίζουμε τις μπριζόλες και τις «πανάρουμε» και από τις δύο πλευρές
στους κόκκους μπαχαρικών, πιέζοντας με τις παλάμες μας ώστε να κολλήσουν καλά. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, κατά προτίμηση αντικολλητικό, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ψήνουμε τις μπριζόλες για περίπου 15 λεπτά, γυρίζοντάς τες όμως κάθε 3 - 4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα και να ψηθούν καλά και στο εσωτερικό τους. Αν δεν χωράνε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr
Η ξιδάτη σάλτσα που δημιουργείται όταν εξατμιστούν τα υγρά του ψησίματος είναι ο τέλειος επίλογος της μαγειρικής. Αναμειγνύουμε σε μια πιατέλα τους κόκκους των μπαχαρικών και των πιπεριών. Αλατίζουμε τις μπριζόλες και τις «πανάρουμε» και από τις δύο πλευρές
στους κόκκους μπαχαρικών, πιέζοντας με τις παλάμες μας ώστε να κολλήσουν καλά. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, κατά προτίμηση αντικολλητικό, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ψήνουμε τις μπριζόλες για περίπου 15 λεπτά, γυρίζοντάς τες όμως κάθε 3 - 4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα και να ψηθούν καλά και στο εσωτερικό τους. Αν δεν χωράνε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.gastronomos.gr