Από το: Chefoulis
Πλένουμε, χοντροκόβουμε το λάχανο και το τρίβουμε με λίγο αλάτι στο χέρι για να μαραθεί. Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα στο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μαζί με το μπέικον. Προσθέτουμε το λάχανο, το τριμμένο καρότο,την πιπεριά, τα σοτάρουμε όλα μαζί κι
αλατοπιπερώνουμε. Λαδώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με την φρυγανιά. Απλώνουμε τα σοταρισμένα λαχανικά μας. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το γάλα και τα τυριά (κρατάμε λίγη παρμεζάνα για το τέλος). Περιχύνουμε με το μείγμα μας τα λαχανικά μας και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα που κρατήσαμε. Ψήνουμε σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε, χοντροκόβουμε το λάχανο και το τρίβουμε με λίγο αλάτι στο χέρι για να μαραθεί. Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα στο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μαζί με το μπέικον. Προσθέτουμε το λάχανο, το τριμμένο καρότο,την πιπεριά, τα σοτάρουμε όλα μαζί κι
αλατοπιπερώνουμε. Λαδώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με την φρυγανιά. Απλώνουμε τα σοταρισμένα λαχανικά μας. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το γάλα και τα τυριά (κρατάμε λίγη παρμεζάνα για το τέλος). Περιχύνουμε με το μείγμα μας τα λαχανικά μας και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα που κρατήσαμε. Ψήνουμε σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr