Από το: Angela's Cook
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρώς τα λαχανικά μας έτσι ώστε να μείνουν τραγανά. Αποσύρουμε από την φωτιά ρίχνουμε το κάρυ αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε στη άκρη να κρυώσουν. Παίρνουμε το φύλλο και το κόβουμε σε λωρίδες. Απλώνουμε με ένα
κουτάλι μια μικρή ποσότητα γέμισης και σχηματίζουμε ρολάκια κλείνοντας προς τα μέσα τις άκρες. Στο τέλος με ένα πινελάκι αλείφουμε λίγο νεράκι και το κλείνουμε. Τοποθετούμε τα ρολάκια σε λαδωμένο πυρέξ ή ταψί. Αλείφουμε τα ρολάκια με λάδι και πασπαλίζουμε με σουσάμι ή ότι άλλο θέλουμε προαιρετικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρώς τα λαχανικά μας έτσι ώστε να μείνουν τραγανά. Αποσύρουμε από την φωτιά ρίχνουμε το κάρυ αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε στη άκρη να κρυώσουν. Παίρνουμε το φύλλο και το κόβουμε σε λωρίδες. Απλώνουμε με ένα
κουτάλι μια μικρή ποσότητα γέμισης και σχηματίζουμε ρολάκια κλείνοντας προς τα μέσα τις άκρες. Στο τέλος με ένα πινελάκι αλείφουμε λίγο νεράκι και το κλείνουμε. Τοποθετούμε τα ρολάκια σε λαδωμένο πυρέξ ή ταψί. Αλείφουμε τα ρολάκια με λάδι και πασπαλίζουμε με σουσάμι ή ότι άλλο θέλουμε προαιρετικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon