Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Φτιάξτε μόνοι σας σπιτικά λουκάνικα, με κρέας της επιλογής σας και χωρίς συντηρητικά, με τον παραδοσιακό τρόπο που τα φτιάχνουν στην Μεσσηνία. Γίνονται εύκολα, είναι πεντανόστιμα και κυρίως ξέρετε τι τρώτε. «Πλένουμε τα άντερα του χοιρινού πολύ καλά, τα
κόβουμε στο μέγεθος που θέλουμε και δένουμε τη μια άκρη από το καθένα με γερή κλωστή. Κόβουμε το κρέας μικρά κομμάτια το βάζουμε σε λεκάνη και το ανακατεύουμε με το κρασί, το αλάτι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
Φτιάξτε μόνοι σας σπιτικά λουκάνικα, με κρέας της επιλογής σας και χωρίς συντηρητικά, με τον παραδοσιακό τρόπο που τα φτιάχνουν στην Μεσσηνία. Γίνονται εύκολα, είναι πεντανόστιμα και κυρίως ξέρετε τι τρώτε. «Πλένουμε τα άντερα του χοιρινού πολύ καλά, τα
κόβουμε στο μέγεθος που θέλουμε και δένουμε τη μια άκρη από το καθένα με γερή κλωστή. Κόβουμε το κρέας μικρά κομμάτια το βάζουμε σε λεκάνη και το ανακατεύουμε με το κρασί, το αλάτι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr