Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Τεμαχίζουμε το κουνέλι σε μερίδες. Το πλένουμε πολύ καλά... Αλατοπιπερώνουμε. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κουνελάκι μας και το σοτάρουμε πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές του. Στη συνέχεια, προσθέτουμε
κρεμμύδι και σκόρδο ψιλοκομμένα και τα σοτάρουμε και αυτά λίγο μέχρι να μαλακώσουν... Σβήνουμε με το κρασί μας και αναμένουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ... Προσθέτουμε τις ντομάτες μας πολτοποιημένες και το ντοματοχυμό. Προσθέτουμε το μείγμα μπαχαρικών για παστιτσάδα. Βράζουμε για καμιά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Τεμαχίζουμε το κουνέλι σε μερίδες. Το πλένουμε πολύ καλά... Αλατοπιπερώνουμε. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κουνελάκι μας και το σοτάρουμε πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές του. Στη συνέχεια, προσθέτουμε
κρεμμύδι και σκόρδο ψιλοκομμένα και τα σοτάρουμε και αυτά λίγο μέχρι να μαλακώσουν... Σβήνουμε με το κρασί μας και αναμένουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ... Προσθέτουμε τις ντομάτες μας πολτοποιημένες και το ντοματοχυμό. Προσθέτουμε το μείγμα μπαχαρικών για παστιτσάδα. Βράζουμε για καμιά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com