Από το: Ioanna's Blog
Εύκολο, γρήγορο κολατσιό για το πρωινό μας, το δεκατιανό, το απογευματινό και γιατί όχι και για βραδυνόγια όλη την οικογένεια! Στην γκριλιέρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε την πίτα για λίγο. Καλύπτουμε την επιφάνειά της πίτας με γιαούρτι. Κόβουμε την μπανάνα
σε μερίδες και τις απλώνουμε κυκλικά πάνω στην πίτα. Τέλος, προσθέτουμε και τις σταφίδες. Σημείωση : εάν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο μέλι.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr
Εύκολο, γρήγορο κολατσιό για το πρωινό μας, το δεκατιανό, το απογευματινό και γιατί όχι και για βραδυνόγια όλη την οικογένεια! Στην γκριλιέρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε την πίτα για λίγο. Καλύπτουμε την επιφάνειά της πίτας με γιαούρτι. Κόβουμε την μπανάνα
σε μερίδες και τις απλώνουμε κυκλικά πάνω στην πίτα. Τέλος, προσθέτουμε και τις σταφίδες. Σημείωση : εάν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο μέλι.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr