Από το: Σούπερ Συνταγές
Σε ένα κατσαρολάκι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, την τριμμένη ντομάτα, το σκορδάκι, την κέτσαπ, τη κουταλιά ντοματοπελτέ, λίγο θυμάρι, λίγο δεντρολίβανο, την ζαχαρη και το ξύδι. Σιγοβράζουμε για περίπου 20 λεπτά.
Παράλληλα, βράζουμε τα λαζάνια για περίπου 8 λεπτά και τα σουρώνουμε. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ, και ρίχνουμε μέσα τα λαζάνια. Από πάνω ρίχνουμε τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με το τριμμένο γκούντα μέχρι να καλυφθούν τα λαζάνια μας. Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο το πυρέξ, και ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά μέχρι να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.supersyntages.gr
Σε ένα κατσαρολάκι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, την τριμμένη ντομάτα, το σκορδάκι, την κέτσαπ, τη κουταλιά ντοματοπελτέ, λίγο θυμάρι, λίγο δεντρολίβανο, την ζαχαρη και το ξύδι. Σιγοβράζουμε για περίπου 20 λεπτά.
Παράλληλα, βράζουμε τα λαζάνια για περίπου 8 λεπτά και τα σουρώνουμε. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ, και ρίχνουμε μέσα τα λαζάνια. Από πάνω ρίχνουμε τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με το τριμμένο γκούντα μέχρι να καλυφθούν τα λαζάνια μας. Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο το πυρέξ, και ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά μέχρι να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.supersyntages.gr