Από το: Νόστιμες συνταγές της Γωγώς
Μια υπεροχη ταρτα τοσο σε γευση οσο και σε εμφανιση ετοιμη να σταθει στο γιορτινο τραπεζι σας. Απολαυστε την !!! Βαζουμε ολα τα υλικα για την βαση της ταρτας στον καδο του μιξερ και τα χτυπαμε μεχρι να δουμε οτι τα υλικα μας δημιουργησαν μια μαλακη ζυμη. Την
βαζουμε στον παγκο μας την κανουμε μια μπαλα την τυλιγουμε με σελοφαν και την αφηνουμε στο ψυγειο μας για μια ωρα. Κατοπιν αλευρωνουμε τον παγκο μας,η'αναμεσα σε 2 λαδοκολλες ανοιγουμε την ζυμη μας μεγαλυτερη απο την διαμετρο της ταρτιερας,και σε παχος 1,5 εκ. Βουτυρωνουμε την ταρτιερα μας Νο26 και την απλωνουμε ετσι ωστε να καλυπτουμε τα πλαινα της ταρτιερας.Οτι εξεχει το κοβουμε δεν το πεταμε μπορουμε με διαφορα κουπ πατ να κοψουμε μπισκοτακια. Με ενα πηρουνι την τρυπαμε σε διαφορα σημεια,βαζουμε ενα κομματι λαδοκολλας στο κεντρο της ζυμης και την γεμιζουμε με οσπρια ή ρυζι και την ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr
Μια υπεροχη ταρτα τοσο σε γευση οσο και σε εμφανιση ετοιμη να σταθει στο γιορτινο τραπεζι σας. Απολαυστε την !!! Βαζουμε ολα τα υλικα για την βαση της ταρτας στον καδο του μιξερ και τα χτυπαμε μεχρι να δουμε οτι τα υλικα μας δημιουργησαν μια μαλακη ζυμη. Την
βαζουμε στον παγκο μας την κανουμε μια μπαλα την τυλιγουμε με σελοφαν και την αφηνουμε στο ψυγειο μας για μια ωρα. Κατοπιν αλευρωνουμε τον παγκο μας,η'αναμεσα σε 2 λαδοκολλες ανοιγουμε την ζυμη μας μεγαλυτερη απο την διαμετρο της ταρτιερας,και σε παχος 1,5 εκ. Βουτυρωνουμε την ταρτιερα μας Νο26 και την απλωνουμε ετσι ωστε να καλυπτουμε τα πλαινα της ταρτιερας.Οτι εξεχει το κοβουμε δεν το πεταμε μπορουμε με διαφορα κουπ πατ να κοψουμε μπισκοτακια. Με ενα πηρουνι την τρυπαμε σε διαφορα σημεια,βαζουμε ενα κομματι λαδοκολλας στο κεντρο της ζυμης και την γεμιζουμε με οσπρια ή ρυζι και την ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr