Από το: Sintayes.gr
Μια πανεύκολη συνταγή για ένα πεντανόστιμο πιάτο. Τρυφερές χοιρινές μπουκίτσες με μανιτάρια σε κρεμώδη σάλτσα. Συνοδέψτε με πιλάφι ή πουρέ και απολαύστε ένα υπέροχο γεύμα. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι ή γουόκ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρετε
το κρεμμύδι ανακατεύοντας για 1/2 λ. Προσθέτετε τις χοιρινές μπουκίτσες και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να ροδίσει το κρέας απ” όλες τις πλευρές. Χαμηλώνετε τη φωτιά σε χαμηλή θερμοκρασία, προσθέτετε το σκόρδο και το 1/2 φλ. ζεστό ζωμό, σκεπάζετε το τηγάνι και σιγοβράζετε για 20-25 λ μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας. Προσθέτετε τα μανιτάρια, ανακατεύετε, σκεπάζετε το τηγάνι και συνεχίζετε το σιγοβράσιμο μέχρι να μαλακώσουν και τα μανιτάρια. Ανακατεύετε καλά τη κρέμα γάλακτος, το κρασί, τη μουστάρδα και το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.sintayes.gr
Μια πανεύκολη συνταγή για ένα πεντανόστιμο πιάτο. Τρυφερές χοιρινές μπουκίτσες με μανιτάρια σε κρεμώδη σάλτσα. Συνοδέψτε με πιλάφι ή πουρέ και απολαύστε ένα υπέροχο γεύμα. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι ή γουόκ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρετε
το κρεμμύδι ανακατεύοντας για 1/2 λ. Προσθέτετε τις χοιρινές μπουκίτσες και συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να ροδίσει το κρέας απ” όλες τις πλευρές. Χαμηλώνετε τη φωτιά σε χαμηλή θερμοκρασία, προσθέτετε το σκόρδο και το 1/2 φλ. ζεστό ζωμό, σκεπάζετε το τηγάνι και σιγοβράζετε για 20-25 λ μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας. Προσθέτετε τα μανιτάρια, ανακατεύετε, σκεπάζετε το τηγάνι και συνεχίζετε το σιγοβράσιμο μέχρι να μαλακώσουν και τα μανιτάρια. Ανακατεύετε καλά τη κρέμα γάλακτος, το κρασί, τη μουστάρδα και το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.sintayes.gr