Από το: Συνταγές της καρδιάς
Αν σας αρέσουν τα ψαράκια, σας έχω μια πολύ εύκολη πρόταση! Και από νοστιμιά; Άλλο τίποτα!!! Πέρκα με την αγαπημένη μου κάπαρη και peperoncini. Τα peperoncini είναι μικρές πιπερίτσες αποξηραμένες συνήθως, αρκετά καυτερές όχι υπερβολικά όμως, στις οποίες έχουν
ιδιαίτερη αγάπη οι γείτονές μας οι Ιταλοί, που τις χρησιμοποιούν σε αρκετά από τα φαγητά τους. Τα ξαδέλφια μου από την Ρώμη, φροντίζουν να με προμηθεύουν όταν έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές και έτσι πάντα έχω στο ντουλάπι μου αρκετά peperoncini. Τα βρίσκουμε όμως εύκολα και στην χώρα μας στα ράφια με τα μπαχαρικά των σ/μ. Στην περίπτωση που δεν έχουμε αυτές τις πιπερίτσες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κόκκινο καυτερό πιπέρι ή...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntageskardias.blogspot.gr
Αν σας αρέσουν τα ψαράκια, σας έχω μια πολύ εύκολη πρόταση! Και από νοστιμιά; Άλλο τίποτα!!! Πέρκα με την αγαπημένη μου κάπαρη και peperoncini. Τα peperoncini είναι μικρές πιπερίτσες αποξηραμένες συνήθως, αρκετά καυτερές όχι υπερβολικά όμως, στις οποίες έχουν
ιδιαίτερη αγάπη οι γείτονές μας οι Ιταλοί, που τις χρησιμοποιούν σε αρκετά από τα φαγητά τους. Τα ξαδέλφια μου από την Ρώμη, φροντίζουν να με προμηθεύουν όταν έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές και έτσι πάντα έχω στο ντουλάπι μου αρκετά peperoncini. Τα βρίσκουμε όμως εύκολα και στην χώρα μας στα ράφια με τα μπαχαρικά των σ/μ. Στην περίπτωση που δεν έχουμε αυτές τις πιπερίτσες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κόκκινο καυτερό πιπέρι ή...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntageskardias.blogspot.gr