Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Στο σπίτι η γιαγιά καθάρισε τους ασκορδουλάκους κάνοντάς μας και το απαραίτητο μάθημα, καί τους έβρασε αλλάζοντας το νερό 5 φορές, το πέντε μας το τόνισε. Και ως εδώ δεν υπάρχει τίποτε καινούργιο. Η συνέχεια. όμως είναι συναρπαστική. Η γιαγιά έφτιαξε κουρκούτι
με νερό και αλεύρι, και αν θυμάμαι καλά, πρόσθεσε ένα πράσινο πολύ ψιλοκομμένο μυρωδικό, μάλλον δυόσμο. Δεν το λέω με βεβαιότητα. αλλά με αυτό αρωμάτιζε πολλά φαγητά και γλυκά. Έπειτα βουτούσε τον κάθε βολβό στο κουρκούτι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
Στο σπίτι η γιαγιά καθάρισε τους ασκορδουλάκους κάνοντάς μας και το απαραίτητο μάθημα, καί τους έβρασε αλλάζοντας το νερό 5 φορές, το πέντε μας το τόνισε. Και ως εδώ δεν υπάρχει τίποτε καινούργιο. Η συνέχεια. όμως είναι συναρπαστική. Η γιαγιά έφτιαξε κουρκούτι
με νερό και αλεύρι, και αν θυμάμαι καλά, πρόσθεσε ένα πράσινο πολύ ψιλοκομμένο μυρωδικό, μάλλον δυόσμο. Δεν το λέω με βεβαιότητα. αλλά με αυτό αρωμάτιζε πολλά φαγητά και γλυκά. Έπειτα βουτούσε τον κάθε βολβό στο κουρκούτι...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr