Από το: Κοπιάστε στην Κουζίνα μου
Ο χαλβάς κατσαρόλας είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που μπορεί να πάρει πολλές τροποποιήσεις. Σήμερα τον έφτιαξα με πετιμέζι, καρύδια και γλυκό καρπούζι! Ο Χαλβάς είναι ένα από τα πιο νόστιμα και εύκολα γλυκά. Εκτός από τον δικό μας τον Ελληνικό χαλβά κατσαρόλας,
θα βρούμε χαλβάδες και σε πολλές άλλες χώρες. Για να τον φτιάξετε να θυμάστε πάντε τις αναλογίες 1, 2, 3, 4, που αντιστοιχούν σε 1 κούπα λάδι (ελαιόλαδο, βούτυρο ή σπορέλαιο), 2 κούπες σιμιγδάλι, 3 κούπες ζάχαρη και 4 κούπες νερό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kopiaste.info
Ο χαλβάς κατσαρόλας είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που μπορεί να πάρει πολλές τροποποιήσεις. Σήμερα τον έφτιαξα με πετιμέζι, καρύδια και γλυκό καρπούζι! Ο Χαλβάς είναι ένα από τα πιο νόστιμα και εύκολα γλυκά. Εκτός από τον δικό μας τον Ελληνικό χαλβά κατσαρόλας,
θα βρούμε χαλβάδες και σε πολλές άλλες χώρες. Για να τον φτιάξετε να θυμάστε πάντε τις αναλογίες 1, 2, 3, 4, που αντιστοιχούν σε 1 κούπα λάδι (ελαιόλαδο, βούτυρο ή σπορέλαιο), 2 κούπες σιμιγδάλι, 3 κούπες ζάχαρη και 4 κούπες νερό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kopiaste.info