Από το: Chefoulis
Πλένουμε τα κυδώνια, κόβουμε λίγο από τον πάτο τους ώστε να δημιουργήσουμε σταθερότητα, κόβουμε και λίγο από το πάνω μέρος τους ώστε να βγάλουμε τα κουκούτσια και να τα αδειάσουμε από την ψίχα τους (την κρατάμε για αργότερα). Τα βάζουμε σε ένα μπολ με νερό και τον χυμό
από τα δύο λεμόνια μέχρι να ετοιμάσουμε την γέμιση (αυτό το κάνουμε για να μην μας μαυρίσουν). Σε ένα τηγάνι βάζουμε 2 κουταλιές βούτυρο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με τον κιμά, μέχρι να αλλάξει χρώμα ο κιμάς...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε τα κυδώνια, κόβουμε λίγο από τον πάτο τους ώστε να δημιουργήσουμε σταθερότητα, κόβουμε και λίγο από το πάνω μέρος τους ώστε να βγάλουμε τα κουκούτσια και να τα αδειάσουμε από την ψίχα τους (την κρατάμε για αργότερα). Τα βάζουμε σε ένα μπολ με νερό και τον χυμό
από τα δύο λεμόνια μέχρι να ετοιμάσουμε την γέμιση (αυτό το κάνουμε για να μην μας μαυρίσουν). Σε ένα τηγάνι βάζουμε 2 κουταλιές βούτυρο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με τον κιμά, μέχρι να αλλάξει χρώμα ο κιμάς...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr