Από το: Betty's cuisine
Και πάλι με συνταγή της Κλαίρης έφτιαξα κουραμπιέδες και μοσχοβόλισε το σπίτι! Τραγανοί, πεντανόστιμοι και πολύ μυρωδάτοι! Ψήνω τα αμύγδαλα 10 λεπτά στο φούρνο και μετά τα χοντροκόβω. Σε μεγάλο μπολ βάζω τα 150γρ άχνη, το βούτυρο και τους κρόκους και χτυπάω με
το μίξερ πολύ, για 20 λεπτά περίπου, να ασπρίσουν καλά. Προσθέτω τα αμύγδαλα, τη σόδα και το κονιάκ, ανακατεύω καλά και μετά το αλεύρι ανακατεύοντας ελαφρά με ένα κουτάλι.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr
Και πάλι με συνταγή της Κλαίρης έφτιαξα κουραμπιέδες και μοσχοβόλισε το σπίτι! Τραγανοί, πεντανόστιμοι και πολύ μυρωδάτοι! Ψήνω τα αμύγδαλα 10 λεπτά στο φούρνο και μετά τα χοντροκόβω. Σε μεγάλο μπολ βάζω τα 150γρ άχνη, το βούτυρο και τους κρόκους και χτυπάω με
το μίξερ πολύ, για 20 λεπτά περίπου, να ασπρίσουν καλά. Προσθέτω τα αμύγδαλα, τη σόδα και το κονιάκ, ανακατεύω καλά και μετά το αλεύρι ανακατεύοντας ελαφρά με ένα κουτάλι.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://bettyscuisine.blogspot.gr