Από το: Μάχη στην κουζίνα
Βάζουμε το συκώτι μισή ώρα πριν, στο γάλα (για να φύγουν οι τοξίνες και η βαριά μυρωδιά του). Το βγάζουμε από το γάλα, το σκουπίζουμε, αλατοπιπερώνουμε και στρώνουμε με το χέρι μας το ξύσμα πορτοκαλιού και το λαδώνουμε ελαφριά. Ψήνουμε σε αντικολλητικό γκριλιέρα -
τηγάνι σύνολο 15 λεπτά περίπου. Ψήνουμε και τις πιπεριές...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr
Βάζουμε το συκώτι μισή ώρα πριν, στο γάλα (για να φύγουν οι τοξίνες και η βαριά μυρωδιά του). Το βγάζουμε από το γάλα, το σκουπίζουμε, αλατοπιπερώνουμε και στρώνουμε με το χέρι μας το ξύσμα πορτοκαλιού και το λαδώνουμε ελαφριά. Ψήνουμε σε αντικολλητικό γκριλιέρα -
τηγάνι σύνολο 15 λεπτά περίπου. Ψήνουμε και τις πιπεριές...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr