Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Ψιλοκόβουμε τα ξερά κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε. Κόβουμε τα φρέσκα, τα ρίχνουμε και αυτά μέχρι να μαραθούν. Αλατίζουμε, ρίχνουμε τα κολοκύθια, αφού, πρώτα τα έχουμε τρίψει. Mε τη βοήθεια τουλιού, το στίβουμε για να πιει τα νερά του, το κολοκύθι κρατάει πολλά νερά,
δυστυχώς! Ρίχνουμε τη φέτα τριμμένη και μπόλικο πιπέρι και στη συνέχεια την κεφαλογραβιέρα. Ρίχνουμε τ' αυγά, το μαϊντανό, τον άνηθο και το δυόσμο, στη συνέχεια τη φρυγανιά για να πιει τα υγρά. Το τοποθετούμε σ' ένα λαδωμένο ταψί, αφού πρώτα έχουμε ρίξει στ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Ψιλοκόβουμε τα ξερά κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε. Κόβουμε τα φρέσκα, τα ρίχνουμε και αυτά μέχρι να μαραθούν. Αλατίζουμε, ρίχνουμε τα κολοκύθια, αφού, πρώτα τα έχουμε τρίψει. Mε τη βοήθεια τουλιού, το στίβουμε για να πιει τα νερά του, το κολοκύθι κρατάει πολλά νερά,
δυστυχώς! Ρίχνουμε τη φέτα τριμμένη και μπόλικο πιπέρι και στη συνέχεια την κεφαλογραβιέρα. Ρίχνουμε τ' αυγά, το μαϊντανό, τον άνηθο και το δυόσμο, στη συνέχεια τη φρυγανιά για να πιει τα υγρά. Το τοποθετούμε σ' ένα λαδωμένο ταψί, αφού πρώτα έχουμε ρίξει στ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com