Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Written By Unknown on Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 | Ιανουαρίου 31, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Καθαρίζουμε και πλένουμε το χταπόδι.Κόβουμε κατά μήκος τα πλοκάμια του. Έπειτα το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκορδάκι με το λάδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει, όχι όμως να καεί, και προσθέτουμε το
χταπόδι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να τσιγαριστεί κι αυτό για 5-6 λεπτά.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr


SHARE

About Unknown