Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Καθαρίζουμε και πλένουμε το χταπόδι.Κόβουμε κατά μήκος τα πλοκάμια του. Έπειτα το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκορδάκι με το λάδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει, όχι όμως να καεί, και προσθέτουμε το
χταπόδι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να τσιγαριστεί κι αυτό για 5-6 λεπτά.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Καθαρίζουμε και πλένουμε το χταπόδι.Κόβουμε κατά μήκος τα πλοκάμια του. Έπειτα το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκορδάκι με το λάδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει, όχι όμως να καεί, και προσθέτουμε το
χταπόδι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να τσιγαριστεί κι αυτό για 5-6 λεπτά.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr