Από το: Chefoulis
Κόβουμε το κασσέρι σε φέτες , τρίβουμε την κεφαλογραβιέρα και ψιλοκόβουμε τον άνιθο. Λαδώνουμε το ταψί που θα χρησιμοποιήσουμε και απλώνουμε 2 φύλλα. Λαδώνουμε τα φύλλα μας και τοποθετούμε τις φέτες κασσεριού να καλύψουν όλη την επιφάνεια και από
πάνω ρίχνουμε και την τριμμένη κεφαλογραβιέρα. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα μας και χαράζουμε με ένα μαχαιράκι κατά μήκος και κατά πλάτος το φύλλο που βρίσκεται από πάνω.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Κόβουμε το κασσέρι σε φέτες , τρίβουμε την κεφαλογραβιέρα και ψιλοκόβουμε τον άνιθο. Λαδώνουμε το ταψί που θα χρησιμοποιήσουμε και απλώνουμε 2 φύλλα. Λαδώνουμε τα φύλλα μας και τοποθετούμε τις φέτες κασσεριού να καλύψουν όλη την επιφάνεια και από
πάνω ρίχνουμε και την τριμμένη κεφαλογραβιέρα. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα μας και χαράζουμε με ένα μαχαιράκι κατά μήκος και κατά πλάτος το φύλλο που βρίσκεται από πάνω.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
