Από το: Chefoulis
Πλένουμε πολλές φορές τα έντερα προσέχοντας να περνάει το νερό της βρύσης εσωτερικά των εντέρων. Πλένουμε την συκωταριά πολύ καλά και την κόβουμε σε κομμάτια μετρίου μεγέθους (περίπου όσο 1 μικρό λεμόνι). Ρίχνουμε το αλατοπίπερο και την ρίγανη και τα
ανακατεύουμε. Περνάμε ένα ένα τα κομμάτια της συκωταριάς στην σούβλα και αρχίζουμε να τυλίγουμε τα έντερα γυρίζοντας γύρω γύρω την σούβλα μέχρι να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε πολλές φορές τα έντερα προσέχοντας να περνάει το νερό της βρύσης εσωτερικά των εντέρων. Πλένουμε την συκωταριά πολύ καλά και την κόβουμε σε κομμάτια μετρίου μεγέθους (περίπου όσο 1 μικρό λεμόνι). Ρίχνουμε το αλατοπίπερο και την ρίγανη και τα
ανακατεύουμε. Περνάμε ένα ένα τα κομμάτια της συκωταριάς στην σούβλα και αρχίζουμε να τυλίγουμε τα έντερα γυρίζοντας γύρω γύρω την σούβλα μέχρι να...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr