Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σάλπες ψητές στη σχάρα

Written By Unknown on Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 | Ιανουαρίου 24, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Οι Σάλπες είναι πεντανόστιμες, αν είναι φρέσκες, πλην όμως είναι παρεξηγημένο ψάρι. Κι αυτό γιατί, ανάλογα πότε και που ψαρεύτηκαν, διαφέρει πολύ η γεύση τους. Πάντως στη σχάρα ή ακόμη καλύτερα στα κάρβουνα, σερβιρισμένες με λαδολέμονο, είναι μούρλια! Πλένουμε τις σάλπες και τις
καθαρίζουμε καλά, αφαιρώντας τα λέπια και τη μαύρη μεμβράνη από μέσα. Τις περιχύνουμε με λάδι, τις αλατίζουμε, τις πιπερώνουμε, κι αν είναι μεγάλες τις χαράζουμε στη μέση και ρίχνουμε τη ρίγανη. Γεμίζουμε τις κοιλιές, βάζοντας, (εκεί που είχανε τη μαύρη μεμ...

Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com


SHARE

About Unknown