Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Οι Σάλπες είναι πεντανόστιμες, αν είναι φρέσκες, πλην όμως είναι παρεξηγημένο ψάρι. Κι αυτό γιατί, ανάλογα πότε και που ψαρεύτηκαν, διαφέρει πολύ η γεύση τους. Πάντως στη σχάρα ή ακόμη καλύτερα στα κάρβουνα, σερβιρισμένες με λαδολέμονο, είναι μούρλια! Πλένουμε τις σάλπες και τις
καθαρίζουμε καλά, αφαιρώντας τα λέπια και τη μαύρη μεμβράνη από μέσα. Τις περιχύνουμε με λάδι, τις αλατίζουμε, τις πιπερώνουμε, κι αν είναι μεγάλες τις χαράζουμε στη μέση και ρίχνουμε τη ρίγανη. Γεμίζουμε τις κοιλιές, βάζοντας, (εκεί που είχανε τη μαύρη μεμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Οι Σάλπες είναι πεντανόστιμες, αν είναι φρέσκες, πλην όμως είναι παρεξηγημένο ψάρι. Κι αυτό γιατί, ανάλογα πότε και που ψαρεύτηκαν, διαφέρει πολύ η γεύση τους. Πάντως στη σχάρα ή ακόμη καλύτερα στα κάρβουνα, σερβιρισμένες με λαδολέμονο, είναι μούρλια! Πλένουμε τις σάλπες και τις
καθαρίζουμε καλά, αφαιρώντας τα λέπια και τη μαύρη μεμβράνη από μέσα. Τις περιχύνουμε με λάδι, τις αλατίζουμε, τις πιπερώνουμε, κι αν είναι μεγάλες τις χαράζουμε στη μέση και ρίχνουμε τη ρίγανη. Γεμίζουμε τις κοιλιές, βάζοντας, (εκεί που είχανε τη μαύρη μεμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com