Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Χοιρινό πρασοσέλινο αυγολέμονο

Written By Unknown on Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 | Ιανουαρίου 18, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Φάε Βράδυ
Βραζουμε το κρεας να φυγει ο αφρος που βγαινει στην αρχη, κι επειτα πλενουμε το κρεας. Κοβουμε τα πρασα σε κομματακια περιπου 5 εκατοστων και το σελινο σε μεγαλα κομματια. Ριχνουμε το ελαιολαδο στην κατσαρολα ( εγω το φτιαχνω στην χυτρα) βαζω το κρεας να σωταριστει μαζι
με τα πρασα προσθετω και το σελινο το αλατι το πιπερι και νερο να τα σκεπασει. Εαν δεν το κανετε στην χυτρα βαλτε αργοτερα το σελινο και προσθεστε νερο οταν χρειάζεται. Εγω το βραζω περιπου ενα τεταρτο στην χυτρα στην κατσαρολα τσιμπιστε με το ...
 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://faevradu.blogspot.gr
 


SHARE

About Unknown