Από το: Φάε Βράδυ
Βραζουμε το κρεας να φυγει ο αφρος που βγαινει στην αρχη, κι επειτα πλενουμε το κρεας. Κοβουμε τα πρασα σε κομματακια περιπου 5 εκατοστων και το σελινο σε μεγαλα κομματια. Ριχνουμε το ελαιολαδο στην κατσαρολα ( εγω το φτιαχνω στην χυτρα) βαζω το κρεας να σωταριστει μαζι
με τα πρασα προσθετω και το σελινο το αλατι το πιπερι και νερο να τα σκεπασει. Εαν δεν το κανετε στην χυτρα βαλτε αργοτερα το σελινο και προσθεστε νερο οταν χρειάζεται. Εγω το βραζω περιπου ενα τεταρτο στην χυτρα στην κατσαρολα τσιμπιστε με το ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://faevradu.blogspot.gr
Βραζουμε το κρεας να φυγει ο αφρος που βγαινει στην αρχη, κι επειτα πλενουμε το κρεας. Κοβουμε τα πρασα σε κομματακια περιπου 5 εκατοστων και το σελινο σε μεγαλα κομματια. Ριχνουμε το ελαιολαδο στην κατσαρολα ( εγω το φτιαχνω στην χυτρα) βαζω το κρεας να σωταριστει μαζι
με τα πρασα προσθετω και το σελινο το αλατι το πιπερι και νερο να τα σκεπασει. Εαν δεν το κανετε στην χυτρα βαλτε αργοτερα το σελινο και προσθεστε νερο οταν χρειάζεται. Εγω το βραζω περιπου ενα τεταρτο στην χυτρα στην κατσαρολα τσιμπιστε με το ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://faevradu.blogspot.gr
