Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Ο Παύλος την έσφαξε και η Πόλυ τη μαγείρεψε και μας τη Σέρβιρε!!! Λοιπόν, χειμωνιάτικο φαγάκι, μιας και οδεύουμε προς Χειμώνα... Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Το πλένουμε πολύ καλά. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε μπόλικο νερό και το κρέας. Το νερό πρέπει να καλύπτει
πολύ καλά το κρέας. Το βράζουμε, 2-3 βράσεις με ανοιχτή κατσαρόλα για να μη μας μυρίζει κιόλας..., μιας και πρόκειται για προβατίνα, αν και εξαρτάται από την εποχή...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Ο Παύλος την έσφαξε και η Πόλυ τη μαγείρεψε και μας τη Σέρβιρε!!! Λοιπόν, χειμωνιάτικο φαγάκι, μιας και οδεύουμε προς Χειμώνα... Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Το πλένουμε πολύ καλά. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε μπόλικο νερό και το κρέας. Το νερό πρέπει να καλύπτει
πολύ καλά το κρέας. Το βράζουμε, 2-3 βράσεις με ανοιχτή κατσαρόλα για να μη μας μυρίζει κιόλας..., μιας και πρόκειται για προβατίνα, αν και εξαρτάται από την εποχή...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com